Maak je eigen bronzen beeld

PARTICULIEREN KORTE CURSUS
De lessen vinden plaats in een groep van minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers in het atelier van Monique boven Brasserie De Bank in Harderwijk en in het atelier van Camille in Biddinghuizen. De groep worden bewust klein gehouden, zodat ze veel individuele aandacht kunnen geven. Afhankelijk van de aanmeldingen worden de lessen gehouden op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond van 19.30-22.00 uur. Voor koffie en thee met iets lekkers erbij wordt gezorgd.

In de lessen komen aan bod: theorie, materiaalkennis, ontwerp en armatuur maken, opzetten in was en vormgeven. Het gemaakte beeld kan door de cursist zelf bij de bronsgieter worden gebracht om te worden gegoten in een bronzen beeld, in overleg kan Moccademie hier ook voor zorgen, zij gaan regelmatig naar de bronsgieter.
• Voordeel van het werken in was is dat als je het beeld niet direct wilt laten gieten of zelf thuis zou willen verfijnen, het altijd op een later tijdstip kan worden gegoten. Het materiaal blijft namelijk bewerkbaar!

De cursus in Harderwijk wordt gegeven door Monique, de cursus in Biddinghuizen door Camille. Mail ons voor actuele data info@moniquespapens.nl of camillevanos@hotmail.com

Atelier Monique Spapens Harderwijk
Atelier Camille van Os Biddinghuizen